V Cyberpunku budou mít hráči vlastní garáž
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Cyberpunku budou mít hráči vlastní garáž

V Cyberpunku budou mít hráči vlastní garáž

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 7. 2019 14:53 1
Reklama

Cyberpunk 2077 má pevné datum vydání, což je pro členy týmu CD Projekt RED jistý závazek. Zda se jim skutečně podaří doručit hru 16. dubna, tím si zřejmě nejsou jistí ani samotní vývojáři. Vehementně se však snaží, aby se o ní nepřestávalo mluvit. K tomu jim stačí, aby čas od času na konto očekávané novinky utrousili pár slov.

V polovině června jsme psali o inteligentních vozech, které jsou schopny na zavolání přijet a vyzvednout hlavní postavu. Zvládnou tedy to samé, co Geraltova Klepna. Hlavní designér Pawel Sasko se však v té době na konto vozidel zdráhal prozradit další podrobnosti. Tehdy ještě stále nebyli rozhodnuti, zda bude mít hráč možnost vlastnit všechny vozy, nebo pouze vybrané. Nepotvrdil ani, zda bude možné zřídit si sbírku automobilů ve vlastní garáži.

Nyní to vypadá, že si tuto záležitost ujasnili. V krátkém videu na Twitteru je to opět Pawel Sasko, kdo se dělí o další podrobnosti ohledně vozového parku. Všichni petrolheadi budou mít zajisté velkou radost. Hráči totiž skutečně budou vlastnit garáž, v níž si mohou budovat vlastní sbírku automobilů a motorek.

Sasko také potvrdil, že dopravní prostředky disponují rádiem. Hráči mohou během jízdy po městě poslouchat různé hudební žánry. To už se jeví jako samozřejmost. Ostatně soundtrack by měl být velmi zajímavý. Nedávno byla oznámená spolupráce s punkrockovou skupinou Refused, která ve hře ztvární kapelu SAMURAI. Frontmanem fiktivní kapely je Johny Silverhand (Keanu Reeves). První singl s názvem Chippin’ In už je nějaký čas venku.

Těžko soudit, zda se tvorba skupiny SAMURAI hodí do rádia, do auta ale nepochybně ano. Soundtrack určitě podpoří další zajímaví interpreti. Co třeba Lady Gaga? Nechme se překvapit. Cyberpunk 2077 vychází 16. dubna na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama