Netflix se ujme seriálu podle Cupheadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix se ujme seriálu podle Cupheadu

Netflix se ujme seriálu podle Cupheadu

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 7. 2019 06:24
Reklama

Tak nejen Zaklínač. Americký gigant Netflix opět zalovil v herním průmyslu a vytáhl z něj další značku, podle které připraví seriálové zpracování. Byť se tentokrát nejedná o tak silnou franšízu jako v případě Geralta z Rivie, titul Cuphead dokázal před necelými dvěma lety zaujmout spoustu hráčů nejen svou těžkou obtížnosti, ale především krásnou retro grafikou vystřiženou jak z animáku 30. let i parádním zvukovým doprovodem.

Informace o seriálovém zpracování s názvem The Cuphead Show! oznámili vývojáři ze studia MDHR prostřednictvím svého Twitteru, přičemž se dle jejich slov můžeme opět těšit na ručně kreslenou grafiku, která by měla odpovídat tomu, s čímž jsme už měli co do činění. Bohužel se však zdá, že uvedení seriálu se jen tak nedočkáme, jelikož veškeré práce jsou teprve na svém počátku. Hráči se ale mohou těšit na zcela nový příběh, který nebude kopírovat dějovou linku původní hry, navíc by celá show měla být koncipována tak, aby se u ní bavili jak děti, tak i dospělí. Hlavní slovo při tvorbě budou mít za skupinu Netflix Animation Dave Wasson (dříve pracoval na Mickey Mousovi) a Cosmo Segurson (Spongebob) a za původní vývojářský tým bratři Chad a Jared Moldenhauerovi.

Na konto Cupheadu jsme se dočkali ještě jedné zajímavé zprávy. Studio MDHR se pochlubilo, že od launche v září 2017 se v rámci Xboxu One, PC a Nintenda Switche podařilo prodat na čtyři miliony kusů. Navíc příští rok má dorazit DLC s názvem The Delicious Last Course. Cupheadu bude v nadcházejících letech více než dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama