Cyberpunk 2077 bude možná mít více herců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 bude možná mít více herců

Cyberpunk 2077 bude možná mít více herců

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 7. 2019 12:27 2
Reklama

Určitě vás neminulo vystoupení a zároveň účinkování Keanu Reevese v očekáváném titulu Cyberpunk 2077. Zdá se ale, že Reeves nebude jediným překvapením, které si pro nás CD Projekt RED přichystal. Alespoň to naznačuje odpověď Alvin Liu, UI koordinátora Cyberpunk 2077, pro web Video Games Chronicle.

Redaktor se Liu zeptal, zdali se dočkáme dalších překvapení v rámci herců účinkujících ve hře. „Uh… Tohle nemůžu komentovat! Na to si budete muset počkat.“ Alvin Liu se dále podělil o to, že nejde pouze o to, jak je herec známý, ale také jak se hodí do hry. „CDPR je herní společnost, a tak je pro nás velmi důležité, jak do sebe vše zapadá. Pokud by zde byla nějaká celebrita, třeba Britney Spears, která by se k nám nehodila, tuto příležitost nevyužijeme. Pro nás je tedy nejdůležitější to, jak se daný člověk hodí do hry. Nejde nás tolik o to, abychom zaujali jiné obecenstvo“.

Kromě Cyberpunku se Lui vyjádřil i k portu třetího Zaklínače na Nintendo Switch a jak se spokojený s tím, jak port vypadá. „Ano, jsme opravdu spokojení s tím, jak se Zaklínač 3 na Switchi hraje. Je to kvalita, za kterou si stojí, ale zároveň si uvědomujeme, že zde musí být nějaké kompromisy kvůli dostupnému hardwaru. V tuto chvíli se jedná o vzdálenost vykreslování a nějaké detaily, stále ale hra vypadá skvěle“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama