Vyzkoušejte si Gears 5 na PC i na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Gears 5 na PC i na Xboxu

Vyzkoušejte si Gears 5 na PC i na Xboxu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 7. 2019 07:59 3
Reklama

Pokračování série Gears of War s prostým názvem Gears 5 vychází už v září, ale to neznamená, že byste si hru nemohli vyzkoušet ještě před tím. Vývojáři The Coalition si pro své nedočkavé fanoušky připravili “Tech Test”, v rámci kterého bude hra k dispozici jak na PC tak Xboxu už během července.

Test proběhne ve dvou vlnách, přičemž ta první se uskuteční od 19. do 21. července. Pokud tento termín nestihnete, možná se trefíte do druhé vlny, která poběží od 26. do 29. července. Hra bude ke stažení 2 dny před startem první bety a instalace zabere zhruba 15 GB místa. 

Hráči dostanou v rámci bety Gears 5 k vyzkoušení online kompetitivní módy Arcade, Escalation a King of the Hill. Dostupný bude i pro začátečníky vhodný režim Bootcamp a funkce vývoje postavy s názvem Tour of Duty. To vše se odehraje na dvou mapách.

Tech Test bude dostupný pro všechny předplatitele Xbox Game Passu na obou platformách. Druhou možností jak se zúčastnit, je předobjednání samotné hry. Minimální, doporučené i optimální požadavky na hardware vašeho PC pro spuštění Gears 5 najdete pod novinkou. Plná verze se pak v obchodech objeví 10. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama