Závěrečné DLC pro Odyssey 16. července
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závěrečné DLC pro Odyssey 16. července

Závěrečné DLC pro Odyssey 16. července

Marek Selinger

Marek Selinger

4. 7. 2019 08:41
Reklama

Vydatný, ale kvalitou někdy nedostačující dodatečný obsah pro poslední díl ságy Assassin’s Creed se pomalu blíží ke svému konci. Po pěti předchozích DLC Ubisoft oznámil, kdy se dočkáme finální části druhého velkého rozšíření pro Odyssey.

Stane se tomu tak již za necelé týdny, přesněji v úterý 16. července, kdy se hráči vlastnící season pass (případně i ti, kteří DLC kupují jednotlivě) mohou těšit na ukončení celé mini trilogie. Závěrečný balíček s názvem Judgement of Atlantis tak ukončí příběh Atlantidy i Hádova podsvětí, se kterým jsme měli co dočinění v druhé epizodě. Ta nás svou kvalitou příliš nenadchla, zvláště pokud ji porovnáme s úvodní částí, jež se odehrávala v Elysiu. Snad si francouzský vydavatel nechal to nejlepší na konec.

Ohledně samotného obsahu balíčku moc informací není, čekáme nové zbroje i schopnosti. Hlavním záporákem by se v této finální části měl stát bůh moře Poseidón. Tak či tak, právě toto DLC ukončuje plnohodnotnou podporu Odyssey, dle dřívějších zpráv už se takto výrazných rozšíření v budoucnu nedočkáme. To však neznamená, že skrz menší dodatečné questy nebude Ubisoft hru nadále obohacovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama