Série Trine slaví desáté výročí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Trine slaví desáté výročí

Série Trine slaví desáté výročí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

3. 7. 2019 08:59
Reklama

Včera tomu bylo již celých deset let, co jsme dostali příležitost proniknout do malebného světa prvního dílu série Trine. A jak je vidno na samotné výročí nezapomněli ani autoři ze studia Frozenbyte, kteří stojí za vznikem těchto kouzelných plošinovek, jež si dokázaly podmanit srdce nejednoho hráče.

V rámci této události si pro nás autoři připravili zcela nové video, které nám dává možnost nahlédnout do zákulisí vzniku hudebního doprovodu celé série Trine. Hlavní slovo v něm má Ari Pulkkinen, muž zodpovědný za velkou část skladeb,které doprovázejí trojici hlavních hrdinů při jejich nesčetných dobrodružstvích.

Samotný Pulkkinen dále blíže přibližuje divákům vývin své kariéry, kdy se z původně volnočasového tvůrce hudby vypracoval až ke kariéře profesionálního skladatele ve společnosti Frozenbyte. Celé povídání navíc doprovází nejen očividná vášeň, kterou Pulkkinen ke svému povolání chová, ale i podmanivá hudba, za kterou sám stojí.

Jestliže vás ukázka nalákala, tak opětovně upozorňujeme na blížící se vydání čtvrtého dílu s poddtitulem The Nightmare Prince, kterého bychom se měli dočkat ještě na podzim letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama