Cyberpunk nabídne tři původy postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk nabídne tři původy postavy

Cyberpunk nabídne tři původy postavy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

3. 7. 2019 08:21 1
Reklama

S nedávno odhaleným datem vydání Cyberpunku 2077 a s tím spojenými nemalými očekáváními, jež chystaný projekt studia CD Project Red budí, je jasné, že se autoři Cyberpunku postupně snaží uvolňovat nejrůznější střípky informací, kterými by ukojili nadšení svých věrných fanoušků.Mezi takové nejnovější zprávy patří i oznámení o možnosti výběru unikátního původu postavy.

Dle slov Pawela Saska, vedoucího designéra úkolů chystaného Cyberpunku 2077, nám bude nabídnuta možnost vybrat celkem ze tří předem daných původů tzv. “Lifepaths”. Zmíněná trojice voleb nese názvy Nomad, Corpo a Street Kid. Vedle vlivu na interakci s okolním světem a vnímání hráčské postavy ostatními charaktery, na které během své cesty narazíme, je dalším rozdílem i odlišná startovní lokace, ve které se ocitneme v úvodu hry.

V praxi se tedy bude jednat o systém, který lze nejlépe přirovnat k origin stories známých z Dragon Age: Origins. Princip celého mechanismu origin stories v prvním Dragon Age spočíval v zajištění vysoké míry znovuhratelnosti skrze unikátní příběhové linky v počátečních úsecích hry. Dění v těchto linkách se navíc projevovalo i při plnění úkolů v pokročilejších fázích hry.

Jedná se tedy o další z mnoha důkazů potvrzující dřívější tvrzení autorů, v nichž si kladli na srdce, že hlavním záměrem svého snažení je zajistit jedinečný příběhový zážitek, který bude unikátní pro každého individuálního hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama