Rozšířený trailer na SW Jedi: Fallen Order
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšířený trailer na SW Jedi: Fallen Order

Rozšířený trailer na SW Jedi: Fallen Order

David Plecháček

David Plecháček

26. 6. 2019 11:30 1
Reklama

Vrcholem EA Play byly hned v úvodu Hvězdné války. Kromě toho, že zbytek akce snad ani nestojí za zmínku, je ale Star Wars Jedi: Fallen Order očekávanou hrou, která by měla spasit jinak promarněnou dohodu mezi Electronic Arts a společností Disney. Prezentovaná ukázka nás ale vyloženě nenadchla (ani vyloženě nezklamala), teď se ale nově můžeme podívat na mnohem delší pasáž hry.

EA totiž na YouTube vypustilo rozšířenou verzi toho, co jsme zprostředkovaně viděli z Los Angeles. Zároveň se k videu připojila pasáž, kterou viděli Pavel a Honza přímo na místě, tudíž si jejich slova můžete spojit s konkrétními záběry. Druhá polovina ale více méně kopíruje to, co jsme od Respawnu viděli už před 14 dny.

Celková stopáž videa se tak přibližně zdvojnásobila. Necelá půl hodina ze hry vám možná napoví ještě víc, jestli se máte na 15. listopad, kdy hra na PC, PS4 a Xbox One vychází, těšit či nikoliv. Ať už vás ukázka akční adventury přesvědčí nebo ne, pokud jste fanoušky celého univerza, Fallen Order odvypráví kanonický příběh, který se odehrává po třetí epizodě z roku 2005, Pomstě Sithů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama