Destiny 2 nebude na Stadii cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 nebude na Stadii cross-play

Destiny 2 nebude na Stadii cross-play

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 6. 2019 14:05
Reklama

Jedním z největších lákadel nové streamovací služby Google Stadia je určitě titul Destiny 2, ale jak se zdá, nebude to s ním úplně tak snadné. Protože je Stadia v podstatě další platformou, což znamená, že bude mít vlastní ekosystém. Jaký dopad to bude mít na hráče? Tak především uživatelé PC budou moci hrát pouze s těmi, kteří také používají Google Stadia.

To samo o sobě asi docela dost rozmělní komunitu na PC. Manažer Mark Noseworthy na svém twitterovém účtu zmínil, že Bungie se teď soustředí na možnosti přenášet uložené pozice mezi jednotlivými platformami, avšak v případě cross-playe nemají žádné technologické překážky a ani firemní politika tomu nijak nebrání. Abychom ale nebyli jen nosiči špatných zpráv, studio má v plánu tuto možnost do hry přidat, ovšem nyní to není priorita.

Destiny 2: The Collection momentálně dostanete k předplatnému služby Google Stadia, které vás vyjde na deset dolarů měsíčně, zcela zdarma. Užijete si tak rozšíření Shadowkeep a Forsaken, včetně události Curse of Osiris a umělé inteligence Warmind. Stadia by měla na trh dorazit někdy letos v listopadu. Bohužel u nás se služby asi jen tak nedočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama