Overcooked! 2 rozšíří strašidelné DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overcooked! 2 rozšíří strašidelné DLC

Overcooked! 2 rozšíří strašidelné DLC

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

15. 6. 2019 12:50
Reklama

Po svátečních, zdarma šířených DLC a prvním placeném obsahu s názvem Surf 'n' Turf, se autoři Overcooked! 2 rozhodli hru dále zásobovat a připravili pro ni dokonce season pass. V prvním balíčku jsme se vydali kempovat, nyní je čas zavítat do země nemrtvých. Druhé ze tří rozšíření je již k dispozici a přináší spoustu nového.

Nejzásadnější novinkou přídavku s názvem The Night of the Hangry Horde je nepochybně přítomnost Horde módu, ve kterém budete svou kuchyni bránit před vlnami nepřátel. Postavíte se obřímu nemrtvému chlebu, nakousnutému jablku a agresivní chilli papričce. Bojovat budete samozřejmě pomocí chutných pokrmů, přičemž tři z nich budou zcela nové.

Nad rámec zmíněného režimu se můžete těšit i na dvanáct klasických úrovní. Vařit budete se čtveřicí nových postav – upírem, duchem, vlkodlakem a šéfkuchařem s krabicí na hlavě, který se vrací z prvního dílu. Dalším obohacením hry je například možnost krájet suroviny pomocí gilotiny, takže pozor na prsty. Novinkou je i možnost péct maso v peci.

Rozšíření je stejně jako původní hra k dispozici na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi. Kromě toho, že je součástí season passu, je k dispozici i samostatně za cenu 9 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama