Nový gameplay z Man of Medan
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový gameplay z Man of Medan

Nový gameplay z Man of Medan

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 6. 2019 11:23 1
Reklama

První díl epizodického hororu The Dark Pictures Anthology s podtitulem Man of Medan od studia Supermassive Games, které určitě znáte kvůli podobně laděnému Until Dawn, se ukazuje v prvních pořádných záběrech z hraní. Tvůrci mají v plánu vydat hned několik další dílů, ale zatím přesně nevíme, kolik jich nakonec bude, ostatně to bude určitě velmi záviset na tom, jak moc se jednotlivé epizody budou prodávat.

V té první se, společně s partou dalších čtyř mladých Američanů, vydáte potápět k opuštěnému vraku lodi z druhé světové války, ovšem vše se nakonec zvrtne a z nevinného výletu se stane hotové peklo. Hrát budeme moci za všechny z postav, které na lodi jsou, včetně jejího kapitána. Není nic překvapivého, že každá z nich bude mít vlastní zájmy, cíle a jiný úhel pohledu na to, co se odehrává.

Záleží tedy pouze na vás, jak se v dané situaci zachováte. Mějte ale na paměti, že vaše rozhodnutí budou mít zásadní vliv na osudy okolních charakterů a událostí. Hra by tak měla nabízet velkou míru znovuhratelnosti. Snad nám tedy všichni protagonisté nezemřou bolestivou smrtí. The Dark Pictures: Man of Medan si zahrajeme už 30. srpna na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama