10 minut z režimu Escape pro Gearse 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 10 minut z režimu Escape pro Gearse 5

10 minut z režimu Escape pro Gearse 5

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 6. 2019 13:52 2
Reklama

Na E3 jsme se, koneckonců přesně, jak nám bylo slíbeno, dočkali i dalších záběrů z dlouho očekávaného pokračování série Gears of War, které se zkráceně jmenuje jednoduše Gears 5. Prostřednictvím konference Microsoftu jsme se dozvěděli, že ke hře bude k dispozici skin pack vycházející z nového filmu Terminátor: Temný osud. Kromě toho nám ale vývojáři z The Coalition ukázali i novinku v podobě režimu Escape.

Jeho základním principem je nechat se naschvál sežrat Snatcherem, potvorou pohlcující nešťastné oběti, která se objevila už ve čtvrtém díle. Ta vás následně odnese do jejich líhně, a protože je to svět Gears of War, musíte celou oblast vyčistit, abyste zabránili šíření těchto nechutností, k čemuž vám pomůže biologická bomba. Herně jde o kooperační režim až pro tři hráče a vašim hlavním cílem je pochopitelně tuhle téměř sebevražednou cestu přežít a ve zdraví utéct před tím, než okolní prostory zamoří smrtící plyn.

Už v pořadí páté Gearse, včetně nového módu, si nakonec užijete 10. listopadu na PC a Xboxu One. Jestliže jste vlastníky předplatného Xbox Game Pass, hru v rámci služby dostanete hned v den vydání. A co vy? Těšíte se na nové Gearse, nebo vám už značka přijde vyčpělá? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama