Další DLC pro The Sims 4 je Island Living
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další DLC pro The Sims 4 je Island Living

Další DLC pro The Sims 4 je Island Living

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 6. 2019 19:36
Reklama

Poslední hrou, o které se na EA Play mluvilo, bylo The Sims 4. Bohužel jsme se nedozvěděli nic o novém díle, zato máme spoustu informací o nadcházejícím DLC Island living. Úniky o tomto rozšíření se na internetu objevily již v minulých dnech, dnes to tedy vývojáři potvrdili oficiálně.

Island Living nás tedy vezme na slunečný ostrov, kde se budeme moct zabydlet jak na pláži, tak na horách. Na ostrově je ale aktivní sopka, na kterou si při vybírání příbytku musíte dát pozor. Jelikož jde o slunečný ostrov, nabízí spoustu aktivit pro vaše Simíky. Ti budou moct jezdit na skútrech, plavat, opalovat se, grilovat, stavět hrady či stát se dobrovolníky a uklidit celý ostrov od odpadu.

Ve hře budou hrát roli i místní obyvatelé, kteří vám mohou pomoct například při požáru, budou ale také pořádat různé festivaly a dokonce vás naučí svůj tradiční nápoj. Ve hře budou i zvířata, se kterými budete moct interagovat, a to zejména s delfíny. Velkou novinkou jsou i mořské panny, za které budou moct hráči hrát. DLC Island Living bude dostupné 21. června na PC, Mac a 16. července pro Xbox One a PlayStation 4.

V rámci prezentace došlo i na oznámení Pride eventu, rozšíření The Sims Moschino a také dalšího DLC Realm of Magic, které bude dostupné na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama