Ukázka z Jumanji: The Video Game
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka z Jumanji: The Video Game

Ukázka z Jumanji: The Video Game

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 6. 2019 11:45 1
Reklama

Vzhledem k tomu, že Jumanji se po letech opět vrátilo na stříbrné plátno a na prosinec je naplánován třetí díl, nemůžeme se vůbec divit následující zprávě. V přípravě je nová hra Jumanji: The Video Game, na které pracuje studio Outright Games, známé především díky titulům pro mladší publikum. Tematicky vychází z moderního pojetí Jumanji, tudíž se v ní objeví Jack Black, The Rock, Karen Gillan a Kevin Hart.

Hratelností půjde o 3D adventuru, podporující lokální split-screen a online kooperaci až pro čtyři hráče, popřípadě bude možné hrát i o samotě s přispěním umělé inteligence. Každá z postav bude, podobně jako ve filmu, disponovat určitými schopnostmi a omezeními, takže týmová spolupráce bude opravdu stěžejní. Na ostrově bude několik lokací, včetně hory, města a džungle, s nimiž se pojí specifičtí nepřátelé, příšery a pasti. Pro záchranu Jumanji musíme sbírat takzvané „Jewells“.

Doufejme tedy, že hra nebude jen klasickým dojením peněz od fanoušků filmu, což by mělo neblahý vliv na její kvalitu. Problém je také s týmem Outright Games, jehož hry nejsou až tak moc kvalitní, o čemž se ostatně můžete sami přesvědčit na příkladu Adventure Time: Pirates of Enchiridion. I tento projekt vycházel ze slavnější předlohy, ale nedá se tvrdit, že by to k něčemu bylo. Nezbývá tedy než doufat v to, aby to tentokrát bylo lepší. Dozvíme se to 15. listopadu, kdy hra vyjde na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama