Obsah Kombat Packu pro MK11 odhalen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsah Kombat Packu pro MK11 odhalen

Obsah Kombat Packu pro MK11 odhalen

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 6. 2019 05:48 4
Reklama

Možná si vzpomenete, že se vydání Mortal Kombat 11 v dubnu letošního roku neobešlo úplně bez problémů. Kritika mířila především na cenu předmětů ve hře, ale i mikrotransakcí. Uplynulo několik týdnů, vývojáři hru trochu poupravili a podle posledních informací je jasné, že pokračování oblíbené bojovkové série je zatím jednou z nejlépe prodávaných her letošního roku. Základna hráčů je tedy vytvořena, je čas na rozšiřující obsah.

Stejně jako předchozí díl, dostane i letošní Mortal Kombat 11 balíček obsahu s názvem Kombat Pack. Ten funguje jako season pass a je součástí prémiové edice hry nebo samostatně zakoupitelný za ekvivalent 40 eur. Jeho obsahem bude především 6 postupně uvolňovaných postav, přičemž vývojáři z NetherRealm Studios v posledním traileru prozradili jména prvních čtyř.

Ve videu můžeme sledovat prvního nového bojovníka – Shang Tsunga. Ten ke všem majitelům Kombat Packu dorazí už 18. června, samostatně dostupný bude o týden později. Stejné pravidlo bude platit i pro ostatní postavy, mezi nimiž nebudou chybět Nightwolf, Sindel a Spawn. Na odhalení dvou zbývajících postav si budeme muset ještě počkat, spekuluje se ovšem o tom, že jednou z nich bude Ash Williams z The Evil Dead. 

Kromě nových postav se majitelé Kombat Packu mohou těšit i na spoustu kosmetického obsahu. Už s příchodem Shang Tsunga obohatí hru Klassic Arcade Ninja Skin Pack a další balíčky budou následovat. Kromě skinů a vybavení pro nové bojovníky dostanou nový obsah i ti z původní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama