Hitman bude mít v červnu napilno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman bude mít v červnu napilno

Hitman bude mít v červnu napilno

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 6. 2019 11:12
Reklama

Ve světě Hitman 2 se neustále něco děje. Vývojáři z IO Interactive pravidelně zásobují holohlavého agenta novými cíli a ani červen nebude výjimkou. Jelikož obsahu skutečně není málo, připravili autoři pro lepší orientaci krátké video shrnující veškeré nové aktivity.

Jako první přibydou do hry nové cíle na mapě Sapienza. V rámci jednoho kontraktu si budete muset poradit hned se dvěma nepřáteli, kteří se ve hře objeví už 7. června. Event je časově omezený na 10 dní a pro jeho zpřístupnění je nutné mít nainstalovaný Legacy Pack, který do hry přidá mapy z prvního dílu Hitmana z roku 2016. Fanoušci původní hry si jistě vzpomenou i na postavu Mr. Giggles, který bude cílem na mapě Marrakesh od 28. června.

Dalším obsahem bude ohnivý kontrakt The O’Leary Conflagration naplánovaný na 13. června, o týden později pro změnu prověříte své dovednosti s brokovnicí v misi The Unpalatable Termination. Za dalších sedm dní, tedy 27. června, se vypravíte obdivovat podmořský svět v Miami v rámci úkolu The Aquatic Retribution.

Veškerý dosud zmíněný obsah bude pro všechny přístupný zdarma, následující rozšíření však budou pouze pro majitele season passu. Hlavním lákadlem je nové prostředí banky s příběhovou misí Golden Handshake. Další dvě mise zavedou Agenta 47 zpět do Bombaje a Santa Fortuny. Zmíněný obsah dorazí do hry 25. června, stejně jako update pro celou hru, který opraví některé bugy a přinese nová vylepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama