343 Industries ukazují PC verzi Halo: Reach
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 343 Industries ukazují PC verzi Halo: Reach

343 Industries ukazují PC verzi Halo: Reach

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 6. 2019 06:12 1
Reklama

Série Halo je už téměř dvě desítky let jedním z největších hitů na konzolích značky Xbox. Ani oblíbená FPS se však neubránila snaze Microsoftu dostat své exkluzivity i na PC, a tak se hráči na počítačích mohou těšit z příchodu Halo: The Master Chief Collection. Ta bude obsahovat celkem šest postupně uvolňovaných her, přičemž jako první dorazí Halo: Reach.

Původní hra od svého vydání v roce 2010 poněkud zestárla, a proto je potřeba jí před příchodem na novou platformu věnovat trochu péče. O port hry od Bungie se starají Splash Damage ve spolupráci se současnými vývojáři série Halo – 343 Industries. A právě poslední jmenovaní se se svými fanoušky podělili o první záběry z PC verze očekávaného titulu.

Halo: Reach bude stejně jako ostatní díly dostupná na Steamu a Microsoft Storu buď samostatně nebo jako součást zmíněné kolekce. Verze pro PC byla upravena tak, aby kromě vylepšené grafiky nabídla hráčům vše, na co jsou na počítačích zvyklí. Kromě podpory nejrůznějších periferií a možnosti nastavit si vlastní rozložení kláves bude hra umět třeba hýbat s FOV.

Vývojáři streamem lákají na E3, kde bude Halo: Reach pro veřejnost k vyzkoušení. Konkrétní datum vydání sice ještě není známo, hra by však měla vyjít ještě letos, přičemž s dalším upřesněním se počítá právě v rámci veletrhu. Až bude port pro PC připraven, přibyde hra i do existující kolekce na Xboxu One, kde Reach zatím chybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama