Gears 5 E3 určitě nezmeškají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gears 5 E3 určitě nezmeškají

Gears 5 E3 určitě nezmeškají

Filip Švácha

Filip Švácha

30. 5. 2019 14:55 3
Reklama

Na konferenci E3 všichni čekáme jako na zázrak, ale ta už se naštěstí pomalu ale jistě blíží. Alespoň se postupně dozvídáme, jaké konkrétní hry na akci uvidíme, takže máme možnost se částečně zabavit. K té spoustě titulů, mezi něž patří například Borderlands 3, The Sinking City, nebo třeba Doom Eternal se přidá ještě další počin.

Jedná se o další díl oblíbené akční série Gears of War, prostě nazvaný jen Gears 5. Microsoft nás o tom informoval společně s vývojáři z Coalition a podle všeho bychom se nějakých dalších záběrů měli dočkat už 9. června, pochopitelně kde jinde, než na konferenci Microsoftu.  Je jasné, že na podobném oznámení není absolutně nic překvapivého, ale snad tedy konečně zjistíme datum vydání.

Je ale vcelku zajímavé, že Gearse 5 uvidíme také v Coliseu, které se nachází v blízkosti konference. Měl by se tam objevit i Rod Fergusson, jenž se s námi podělí o nějaké další zprávy. Bohužel ale nevíme, čemu přesně se Fergusson bude věnovat. Každopádně podle všeho se hra na trh podívá už letos a vyzkoušíme si ji na PC a Xboxu One.   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama