Představení přídavku Iceborne do MH:W
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení přídavku Iceborne do MH:W

Představení přídavku Iceborne do MH:W

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 5. 2019 12:24
Reklama

Do Monster Hunter World se chystá nový dodatek Iceborne. Ten přímo navazuje na původní hru a přinese Hoarfrost Reach, nová monstra, zbraně a také Master Rank. Kromě samotného dodatku Iceborne se také dočkáme Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, která bude obsahovat ještě původní hru.

Hoarfrost Reach je nová ledová lokace, která má být opravdu obří. Celou jí prozkoumáme v nové kampani, která skončí v tom největším regionu Monster Hunter: World vůbec. Lovci si ale budou muset na mráz dát pozor, jelikož jim bude neustále snižovat staminu. Pomoct jim ale může teplé oblečení či chilli papričky. Dále se hráči dočkají nového Master Ranku a dodatečných loveckých akcí se zbraněmi.

Další novinkou jsou monstra: Nargacuga, jež jsme mohli potkat už ve starších dílech, Banbaro, nové monstrum, které potkáme hned na začátku Iceborne, Velkhana, nový Elder Dragon, a nakonec Beotodus. Iceborne přinese také nové zbraně – Clutch Claw, Great Sword a Long Sword. Monster Hunter World: Iceborne i Iceborne Master Edition vychází 6. září na PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama