Man of Medan má datum vydání
i Zdroj: Supermassive Games
Novinka Man of Medan má datum vydání

Man of Medan má datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 5. 2019 10:03 1
Reklama

Vývojáři ze Supermassive Games si pro nás už delší dobu, společně s Bandai Namco, připravují novou hororovou epizodickou sérii The Dark Pictures Anthology, která by měla být duchovním nástupcem Until Dawn. Každá z epizod by se měla věnovat jinému hororovému tématu a první z nich, The Dark Pictures: Man of Medan, už má datum vydání, které připadá na 30. srpna.

Co se týče hratelnosti, měli bychom očekávat něco velmi podobného, co jsme zažili v případě Until Dawn. Autoři se opět zaměří na kvalitní vyprávění, spojené s množstvím důležitých rozhodnutí, která následně ovlivní osudy dalších postav. V první epizodě se s partou kamarádů rozhodnete prozkoumat vrak lodi, ale jak už je zvykem, všechno se zvrtne a z krásného dobrodružství se stane noční můra.

Autoři plánují vydat každý rok dvě epizody, a pokud si Man of Medan přeobjednáte, společně se hrou dostanete The Curator’s Cut, který vám umožní prožít celý příběh z pohledu ostatních postav, což znamená více možností a hlavně nové konce. Pro všechny ostatní by měl The Curator’s Cut být zdarma, ale to až někdy později. Hra vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama