Abe se předvádí v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Abe se předvádí v novém traileru

Abe se předvádí v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 5. 2019 08:13 2
Reklama

Už v roce 2016 bylo oznámeno, že se brzy vrátí legendární Abe v pokračování série Oddworld. Optimistický odhad počítal s vydáním někdy v roce 2017. Vývojáři však ve svých výpočtech zřejmě udělali zásadní chybu, protože ani dva roky poté nemají hotovo. Naděje přichází s novým trailerem.

Oddworld: Soulstorm je vlastně reimaginace Oddworld: Abe’s Exoddus, což je druhý díl čtyřdílné série. Původně vyšel v roce 1998 na PlayStation a Windows. Soulstorm by měl nabídnout nový příběh a čerstvé herní mechanismy. Volně tedy naváže na remake prvního dílu - Oddworld: New 'n' Tasty!

V traileru je vidět Abe zachraňující skupinku svých soukmenovců z industriálního pekla. Revolta a následný úprk za svobodou bude náročný. Abe si však umí poradit. Je to totiž manuálně zručný, kombinací různých odpadků je schopen zhotovit vychytávky, s jejichž pomocí by snad mohl v nehostinném prostředí přežít.

Hra byla nedávno prezentována na GDC 2019, kde vypiplaným trailerem demonstrovala možnosti enginu Unity. Nic konkrétního však ukázka neprozradila. Aktuální video poukazuje na skutečnost, že by hra měla vyjít zkraje příštího roku. Snad tentokrát autoři počítali správně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama