Studentský život obohatí Cities: Skylines
i Zdroj: Colossal Order / Paradox
Novinka Studentský život obohatí Cities: Skylines

Studentský život obohatí Cities: Skylines

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 5. 2019 17:45
Reklama

Život po setmění. Hrátky se sněhem. Přírodní katastrofy. Hromadná doprava. Ekologie. Městské parky. Průmyslové zóny. To vše jsou témata velkých DLC, které nám v uplynulých letech naservírovalo studio Colossal Order pro svoji budovatelskou strategii Cities: Skylines. Nyní přichází čas i na školáky.

V aktuálně oznámeném stahovatelném balíčku s názvem Campus se přeneseme do dob, kdy naším hlavním úkolem bylo nosit dobré známky ze školy a na každou hodinu si připravit nějaký ten vtípek mířený na paní učitelku. V rámci hry budeme nově budovat celé městské části zaměřené právě na vzdělání, kde dojde k mísení různých druhů škol. Na výběr budeme mezi těmi obchodními, uměleckými a samotnými univerzitami. Důležitým bodem se stane i nalákání studentů, kteří posléze mohou pomoci zvýšit prestiž celého města. Po jejich úspěšném dostudování se dočkají zasloužené odměny v podobě promoce, což v rámci balíčku bude taktéž reflektováno.

V anglosaském světě patří neodmyslitelně ke studiu i sport. Dostaneme tak možnost vybudovat hned několik sportovních ploch, mezi které patří hřiště na basketbal či plavecký bazén, kde bude možné si zorganizovat různé akce. Nakonec titul obohatí hned sedm nových politických nařízení. Vydání DLC je naplánováno již na 21. května, hráče vyjde v přepočtu na 13 amerických dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama