DMC 5 je svěží vítr pro celou značku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DMC 5 je svěží vítr pro celou značku

DMC 5 je svěží vítr pro celou značku

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 5. 2019 14:17 1
Reklama

Série Devil May Cry je s námi už dvacet let a za tu dobu si získala srdce nejednoho hráče. Ne všechny díly jsou ale fanoušky považované za povedené, především tedy reboot z dílny Ninja Theory. Ovšem Devil May Cry 5, to je zcela jiný příběh. Titul byl skvěle přijat jak kritiky, tak fanoušky a i Capcom je s ním nadmíru spokojen.

Podle jejich poslední finanční zprávy si hra vede dobře a podařilo se jí vyexpedovat přes dva miliony kusů. Nehovoříme tedy o skutečných prodaných kusech, protože o nich nevíme, ale společnost je prý s prodejů nadšena. Pro Capcom je to v podstatě znovuoživení celé značky, která byla celkem dlouho u ledu, tedy jestliže nepočítáme už zmíněný reboot od Ninja Theory. Je velmi pravděpodobné, že se vcelku brzy dočkáme nějakých dalších dílů, protože Capcom bude chtít využít momentální zájem o sérii.

Není ale přesně jasné, jakým směrem se bude Devil May Cry nadále ubírat. Půjde o regulérní pokračování, nebo o nějaký spin-off? Bude se na pracích podílet i pro sérii stěžejní Hideaki Itsuno? On sám by už údajně měl vytvářet nějaký další projekt, ale nevíme, jestli jde o Devil May Cry, či o zcela jinou značku. Nemáte-li na hru ještě názor, utvořit ho vám může pomoci Martinova recenze.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama