Letošní plánovaný obsah pro Rage 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošní plánovaný obsah pro Rage 2

Letošní plánovaný obsah pro Rage 2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

11. 5. 2019 10:23 9
Reklama

Akční jízda z dílny Avalanche Studios dorazí na pulty obchodů už v úterý a než se do Rage 2 naplno ponoříte, můžete se podívat, jaký dodatečný obsah si pro hru autoři připravili. Jak už je v dnešní době zvykem, není toho málo a ani čistě singleplayerové FPS se nevyhne spousta updatů. Tak na co se můžeme těšit?

První část obsahu bude pro všechny zdarma a bude se postupně uvolňovat během května, června a července. Hned po vydání hry se vývojáři zaměří na pravidelné komunitní výzvy. Za jejich plnění dostanete především skiny pro zbraně a další drobnosti. Pro jejich vyzvednutí bude potřeba být online a vlastnit účet na Bethesda.net.

V červnu obohatí hru první větší update, kde kromě různých kosmetických věcí přibyde do Rage 2 ještě několik dalších cheatů, ovladatelný mech, a také nový nepřítel. To vše samozřejmě za doprovodu online eventů. Podobně na tom bude i červencový obsah, ale v srpnu už se bude platit.

První placené DLC ponese název Rise of the Ghosts, které bude zároveň zdarma pro majitele deluxe edice hry. Jeho obsahem bude především pokračování příběhu a nový kus mapy, další zbraně, vozidla a schopnosti. Další zpoplatněná a dosud nepojmenovaná expanze pak dorazí během podzimu.

Letošní plánovaný obsah pro Rage 2
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama