Obchod naznačuje NS verzi Biomutanta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obchod naznačuje NS verzi Biomutanta

Obchod naznačuje NS verzi Biomutanta

David Plecháček

David Plecháček

7. 5. 2019 11:36
Reklama

Ačkoliv svého času Biomutant na Gamescomu bodoval a překvapil svým odhalením prakticky celou herní společnost, od té doby jakoby se po něm slehla zem. Autoři ze studia Experiment 101 jsou na slovo skoupí a lépe na tom není ani THQ Nordic. Víme snad jen to, že by měla hra letos konečně vyjít. Známe ale všechny platformy, kde se tak stane?

Do této doby jsme výhradně hovořili o počítačích a Xboxu One a PlayStationu 4, respektive jejich silnějších verzích. Jeden kanadský herní obchod (nikoli Walmart, nýbrž EB Games) ale naznačuje, že bychom se měli dočkat i verze pro Nintendo Switch, o níž se zatím nemluvilo. Oproti jiným verzím v obchodě se liší pouze datum vydání, u nějž svítilo 30. března 2020, což ale může být pouze placeholder a náznak toho, že tato verze bude mít oproti dalším zpoždění.

THQ Nordic se k situaci nijak nevyjádřilo a možná budeme mít jasno až po E3, která se jako obvykle koná letos v červnu. Není příliš důvodů k tomu, proč by se Biomutant na Switch neměl podívat, uvážíme-li, že se zatím prezentoval spíše jako menší titul. Možná ale klame tělem. Tak jako tak se ale ukazuje, že hybridní podstata Switche jej (stejně jako hráče) připravuje minimálně o dobu, která je pro port a případné ladění potřebná. Jinými slovy, i kdyby Biomutant na konzoli od Nintenda vyšel, musíte na něj stejně jako u jiných her čekat o několik týdnů/měsíců déle. A teď je otázka, jestli jste toto čekání ochotní podstoupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama