Hunt: Showdown dostává nového bosse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt: Showdown dostává nového bosse

Hunt: Showdown dostává nového bosse

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 5. 2019 14:24 2
Reklama

Hunt: Showdown je počin studia Crytek, jež se chlubí nejen krásnou grafikou, která využívá velké možnosti CryEnginu, ale také velkým soustředěním se na hrátky s prostředím. Vaším úkolem je v roli lovce ulovit jednu z příšer, která se nachází na mapě. Z ní získáte kořist, kterou musíte odnést na určené místo. Zní to jako lehký úkol, v cestě vám ale budou stát ostatní hráči a zejména příroda.

V Hunt: Showdown se při vydání nacházeli pouze dva bossové, a to pavouk a řezník. Nově se k nim přidal Assassin, který se může pohybovat po zdech, klonovat se a dokonce útočit na dálku. Také se do hry dostal první náznak příběhu, a to knížka monster, která hráčům poodhalí pozadí příběhu Hunt.

Hunt: Showdown dostává nového bosse
i Zdroj: Hrej.cz

Hráčům se do rukou dostal nový revolver a puška, velkou novinkou jsou ale i 2 nové pasti. Alert Trip Mine po sešlápnutí vyšle do vzduchu světlici a dá tak jasně najevo, kde se nachází váš nepřítel. Concertina Trip Mine zase po sešlápnutí vystřelí ostnatý drát. Update také přidal box s municí a zbraň na boj z blízka, která střílí výbušné harpuny. Přibyly také 3 nové traity, a to Ghoul, který hráči přidá 50 životů při ohledání mrtvého nepřítele, Vulture, který umožňuje prohledat mrtvé nepřátele i po té, co už je někdo vylootoval, a Adrenaline, jež začne automaticky doplňovat staminu při kritickém zranění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama