Paul Sage mluví o délce Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paul Sage mluví o délce Borderlands 3

Paul Sage mluví o délce Borderlands 3

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 5. 2019 12:25 1
Reklama

O Borderlands 3 se objevuje stále víc a víc nových zpráv a dnešek v tomto směru nebude výjimkou. Včera jsme se dozvěděli, že mikrotransakce nakonec ve třetích Borderlands budou a to nám Randy Pitchford tvrdil opak. Informoval nás o tom kreativní ředitel projektu Paul Sage, který se ale pro portál PC Gamer rozhovořil i o dalších tématech.

Předně se také zmínil i o herní době. Hlavní příběhová linie Borderlands 3 nám podle všeho zabere přibližně třicet hodin. „Jestliže hrou proletíte a tím myslím, že budete rychle plnit pouze hlavní úkoly, dohrání vám zabere něco kolem třiceti hodin,“ říká k tomu Paul Sage. O obsah tedy zřejmě nebude nouze, nesmíme totiž zapomenout ani na vedlejší úkoly a zkoušení různých kombinací zbraní, postav a jejich schopností.

Podle údajů stránky How Long to Beat, která se zabývá statistikami ohledně herní doby, příběhová kampaň Borderlands 2 také zabrala něco lehce přes třicet hodin. Vzhledem k tomu, že neustále slýcháme, jak bude nejnovější díl největší hrou této značky, asi se nemusíme bát o nedostatek aktivit.

Hra vychází na PlayStation 4, Xbox One a PC 13. září. A co na ni zatím říkáte? Zamlouvají se vám střípky informací o třetích Borderlands, nebo vás naopak odrazují a vyhlížíte tedy jinou hru? Dejte nám vědět v komentářích!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama