Další video z Total War: Three Kingdoms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další video z Total War: Three Kingdoms

Další video z Total War: Three Kingdoms

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 5. 2019 13:09
Reklama

Studio Creative Assembly a vydavatel Sega na nás opět vypustili nové gameplay video z připravované strategie Total War: Three Kingdoms. Osm minut záběrů nám tentokrát přibližuje pokročilejší fázi hry, konkrétně 103. kolo, kdy proti sobě jednotlivé strany už dlouhodobě soupeří. Pete a Wheels nám ukazují období, kdy se panovníci konečně postupně snaží dostat na trůn. Nemusíte se ale bát žádných spoilerů, protože autoři prozíravě odebrali veškeré cutscény.

Jestliže vás projekt zaujal, můžete si přečíst Pavlovy rozsáhlé dojmy z hraní. Vývojáři se při tvorbě projektu inspirovali hned dvěma historickými zdroji. Jako první si vybrali dílo Romance Tří království, které se zaměřuje na 3. století v Číně a sleduje, jak se říše Chan rozpadla na tři menší státy. Tím druhým jsou Záznamy o Třech královstvích pocházející také z 3. století našeho letopočtu.

Doufejme, že práce na titulu pokračují dobře, neboť nejnovější Total War už byl několikrát odložen. Finální datum vydání momentálně připadá na 23. května letošního roku, snad se ho tedy konečně dočkáme. Můžeme se prý těšit na zatím nejpropracovanější diplomatický systém vůbec a před vydáním bychom se měli dočkat ještě nějakých streamů ze hry skrze její oficiální Twitch kanál.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama