Další rozšíření pro Wildlands už zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další rozšíření pro Wildlands už zítra

Další rozšíření pro Wildlands už zítra

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 5. 2019 14:33 12
Reklama

Pokud stále ještě patříte mezi hráče, kteří ještě nezkusili kooperační akci Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, můžete tak učinit po celý následující víkend, kdy bude hra na všech platformách zdarma ke stažení. Pro nás veterány si ale Ubisoft také něco připravil, konkrétně Operation Oracle, s níž do hry dorazí dvě nové příběhové mise.

Navíc se seznámíme z dalším Ghostem Colem D. Walkerem, jemuž budeme pomáhat najít jednoho technika. Není to ale jen tak nějaký inženýr, ale expert na vysoce vyspělou technologii Skell Tech, kterou používají i jednotky Ghost Recon. Je tedy na místě zajistit, aby se informace o ní nedostaly do rukou militantní skupině UNIDAD, v jejímž zajetí se právě nachází.

Pozastavme se ale ještě na chvíli u majora Cola D. Walkera. Jestliže jste se podívali na přiložený trailer, určitě si asi říkáte, že vypadá nějak povědomě. Není to náhodou Frank Castle nebo Shane Walsh z The Walking Dead? Nebudeme vás dlouho napínat a rovnou vám prozradíme, že je to on. Do Wildlands se tak, i když nepřímo, podívá i The Punisher. Major Walker ale nebude černobílou postavou, neboť bude mít svoje vlastní plány a podle blogu Ubisoftu tahle operace prověří naší oddanost. Dalšího přídavku do Wildlands se dočkáme už zítra a nezaplatíme za něho ani korunu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama