Vzniká manga podle Sekira
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká manga podle Sekira

Vzniká manga podle Sekira

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 4. 2019 15:52 4
Reklama

Pokud jste už dokončili nejnovější titul od FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice, nebo si naopak potřebujete při jeho hraní trošku oddechnout, ale zároveň nechcete z tohoto univerza odejít, máme pro vás dobrou zprávu. V přípravě je nová manga, která bude spin-offem původního Sekira. Hlavní postavou nebude Sekiro, nýbrž všem dobře známý Hanbei the Undying.

Sekiro Gaiden: Shinazu Hanbei se zaměří na jeho minulost. Podle první zveřejněných obrázků bude dost krvavá. Na práce dohlíží vývojářské studio FromSoftware a výtvarnou stránku má na starosti Shin Yamamoto. Už 27. května by měla být hotová a bude ji licencovat americký vydavatel Yen Press. Na jeho stránkách se také objevil tajemný text přibližující příběh.

„Období Sengoku…Čas, ve kterém prohrát bitvu znamená přijít o všechno. The Sword Saint, Isshin Ashina chce ovládnout svět…Do té doby, než ale potká jednoho samuraje,“ píše na stránkách Yen Press. Fanoušci Sekira se tedy rozhodně mají na co těšit. Kresba vypadá kvalitně a dozor od FromSoftware určitě také nebude k zahození.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama