V Remedy chtějí svět Control stále rozšiřovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Remedy chtějí svět Control stále rozšiřovat

V Remedy chtějí svět Control stále rozšiřovat

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 4. 2019 13:37
Reklama

Novou značku z produkce Remedy Entertainment pravděpodobně čeká zajímavá budoucnost. Zatímco tituly Alan Wake a Quantum Break se pokračování nedočkaly, s Control by to mohlo být jiné. Samotní vývojáři pevně věří, že se nové IP budou věnovat i v následujících letech.

Thomas Puha z Remedy Enterteinment svolil k rozhovoru s magazínem EDGE. Podle něj má svět v Control velký potenciál k dalšímu rozšiřování. Studio by se v budoucnu chtělo věnovat práci na dalších pokračováních. Nutno dodat že vydavatelem je společnost 505 Games, na novou značku však nedrží práva. Ta totiž náleží Remedy. I vzhledem k této skutečnosti je jistě v zájmu studia značku nadále budovat a zvyšovat tak její hodnotu.

„Control je relativně tradiční singleplayerová hra,” říká Puha. „V tomto smyslu má limitovanou životnost. A nikdo z nás nepřeceňuje naše možnosti ohledně post-launch obsahu v singleplayerové hře. Avšak fikce hry a způsob, jakým je svět vytvořen, umožňuje přidávání dalších věcí. Control je svět, který chceme rozšiřovat,” prohlásil Puha. Také dodal, že s 505 Games nepodepsali smlouvu pouze z důvodu, že si mohli nechat práva na značku. Vydavatel studiu evidentně hodně věří a nechává mu velkou svobodu v rozhodování nad dalším osudem hry.

Studio zatím oznámilo dvě rozšíření. První nese název The Foundation, druhé Awe. Do hry dodají nové lokace, příběhové linky, mise a herní režimy. Jako první bude k dispozici The Foundation, studio by mělo stihnout rozšíření odbavit někdy v zimě tohoto roku.

Control vychází 27. srpna na PlayStation 4, Xbox One a PC. Tam je třeba počítat s roční exkluzivitou, kterou si vyjednal Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama