Co očekávat od Rage 2? Nový trailer napoví
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co očekávat od Rage 2? Nový trailer napoví

Co očekávat od Rage 2? Nový trailer napoví

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 4. 2019 06:30 2
Reklama

Z dostupných trailerů a gameplay videí je sice naprosto evidentní, že se Rage 2 od prvního dílu zásadně odlišuje. I tak by se určitě našli hráči, jejichž očekávání by nemusela být naplněna. Aby se autoři této situaci vyhnuli, připravili si nový trailer. Ten o hře ve zkratce prozrazuje vše podstatné.

Pilířů, na nichž střílečka z produkce Avalanche Studios a id Software stojí, je hned několik. V první řadě velký otevřený svět, v němž se hráči mohou vydat kam oko dohlédne. Na cestě potkají celou řadu podezřelých bytostí, které mohou velmi rychle sprovodit ze světa. K tomu účelu mohou využít plejádu smrtících zbraní. Zatímco titul Borderlands 3 láká na nekonečné množství procedurálně generovaných kvérů, Rage 2 vyzdvihuje především jejich velikost.

Trailer také vysvětluje, kolem čeho se bude točit příběh. Zemi zpustošil zbloudilý asteroid, poklidný život narušují blázniví anarchisté. Poslední ranger jménem Walker musí nejprve vyhladit všechny život otravující frakce, aby si mohl zatančit s hlavním záporákem. I ten se ve videu ukáže.

Rage 2 vychází už 14. května. Do té doby se jistě ještě nějaký ten trailer objeví. Co od hry očekávát už ale zřejmě všichni milovníci rychlé akce a velkých zbraní dobře vědí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama