Mod pro tvorbu úkolů do Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod pro tvorbu úkolů do Zaklínače 3

Mod pro tvorbu úkolů do Zaklínače 3

Filip Švácha

Filip Švácha

24. 4. 2019 15:20
Reklama

Jestliže vás mrzí, že už se ve světě Zaklínače, tedy alespoň v nějaké blízké době, nevydáte na nová dobrodružství, máme pro vás dobrou zprávu. Nějak podobně se asi cítil i moder rmemr, protože se rozhodl vytvořit sadu nástrojů, s jejichž pomocí si můžeme vytvářet další příběhové úkoly pro hru Zaklínač 3: Divoký hon.  

Hned ze začátku je ale na místě poznamenat, že tato sada nástrojů není pro začátečníky, ale spíše pro pokročilé, nebo zkušené modery. Navíc rmemr neměl doteď čas ke své práci vydat nějakou dokumentaci a tím situaci rozhodně neulehčuje. Jeho výtvor obsahuje uživatelské rozhraní pro tvorbu příběhu a prostředí, dále pak nástroje pro skriptování, lip-sync a mnoho dalšího.

Výsledky jeho snažení můžete už nyní vyzkoušet na zbrusu novém questu, který je dostupný skrze Nexus Mods. Z přiloženého videa je patrné, že nástroje fungují skutečně skvěle a dá se s nimi vytvořit spoustu zábavného a hlavně věrohodného obsahu. Za předpokladu, že má dotyčný dostatek zkušeností. Nám ostatním nezbývá než pár měsíců počkat, než se k nám začnou hrnout další Geraltova dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama