Bioware odkládá velké přídavky do Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bioware odkládá velké přídavky do Anthemu

Bioware odkládá velké přídavky do Anthemu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 4. 2019 11:29 10
Reklama

Anthem provází problémy už od jeho počátku, ať se jedná o bugy ve hře či nesrovnalosti v Bioware. Hráči si v současné době stěžují zejména na špatný systém lootu, málo obsahu a problémy s vybavením. Studio si toho je vědomo a rozhodlo se udělat zásadní krok.

Ten spočívá v odložení velkých aktualizací, které měly být součástí Act One. Mezi ně patří Cataclysm - první velký raid, guildy, legendární mise či týdenní strongholdy. Zkrátka skoro vše, co bylo oznámeno pro nadcházející dva měsíce. Bioware se nezmínil o tom, na jak dlouho se tyto novinky odkládají.

Důvod je prý takový, že se vývojáři chtějí nadále soustředit na opravu bugů, stability a plynulosti hry. „Víme, že jste na tyto updaty čekali, a že nejspíše nebudete s tímto oznámením spokojeni. Chápeme to a respektujeme to. Jediné, co můžeme nyní říct, je to, že věříme v Anthem. Věříme, že hra bude skvělá, ale chce to ještě hodně práce. Proto jsme se rozhodli soustředit se zejména na problémy hry a odložit novinky, které byly naplánovány pro Act 1.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama