Walmart bude mít svůj Rage 2 meme obal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Walmart bude mít svůj Rage 2 meme obal

Walmart bude mít svůj Rage 2 meme obal

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 4. 2019 11:55 1
Reklama

I velké obchodní řetězce si ze sebe dokážou udělat srandu, příkladem nechť je Walmart. Právě tento americký řetězec je vcelku známý tím, že patří mezi nejlepší zdroje pro odhalování nových her. Minulý rok se totiž do jejich katalogu omylem dostaly hry jako Just Cause 4, Borderlands 3 nebo Rage 2. A právě s posledním zmíněným souvisí dnešní článek.

Walmart nejspíše nemá úplně zdatné grafiky, a tak jako obal Rage 2 použil obyčejnou černou krabičku Xbox One a na něm (nejspíše) ve wordu napsaný titul Rage 2. Ale jelikož chlapci z Rage 2 mají marketing v malíku, dokázali si z úniku udělat srandu a na Twitter přidali obrázek, který upozorňuje na všechny chyby, kterých se Walmart dopustil – špatný font, chybějící Caps Lock či žádné věkové omezení.

Uplynuly měsíce, Rage 2 byl oficiálně oznámen a Walmart se rozhodl z chyby udělat skvělý marketing. Proto se hráči, kteří si Rage 2 předobjednají na kanadském Walmartu, dočkají speciálního E3 2018 leaked Rage 2 obalu na krabičce hry, který vyobrazuje výše uvedený obrázek s výčtem chyb. Takže pokud máte kamaráda z Kanady, neváhejte nás kontaktovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama