Gearbox spouští Vault Insider Program
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox spouští Vault Insider Program

Gearbox spouští Vault Insider Program

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 4. 2019 10:50 1
Reklama

Studio Gearbox si pro nás společně s vydavatelem 2K připravilo novou exkluzivní službu Vault Insider Program. Díky ní bychom měli dostávat různé odměny za plnění určitých aktivit. Mezi ty patří například dívání se na specifická videa, čtení článků, brouzdání po sociálních sítích a další. Pochopitelně se celá záležitost týká Borderlands.

Pokud tedy budete sledovat dění okolo hry, za vaši pozornost dostanete odměny v podobě wallpaperů, klíčů k bednám a dalším herním odměnám, které ale nebyly blíže specifikovány. K tomu všemu vám postačí pouze účet na SHiFTU, který si ale můžete založit i přes vaše stávající účty na PlayStationu, Xboxu a Steamu. Je s podivem, že tato možnost momentálně není k dispozici na Epic Games Storu, obzvlášť když má Borderlands 3 na PC vyjít exkluzivně právě tam.

Tvůrci ale ještě všem, co se do programu přihlásí, slibují Borderlands 3 Welcome Pack, díky kterému hráči dostanou další bonusy navíc. V Gearboxu se nás tedy opravdu snaží na jejich novou hru nalákat, ale tedy hlavně nás u ní po vydání co nejdéle udržet. Vault Insider Program určitě bude jednou z možností, jak toho chtějí tvůrci docílit. Borderlands 3 vyjde 13. září na PlayStation 4, Xbox One a PC.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama