Známe obsah kolekce Castlevania
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe obsah kolekce Castlevania

Známe obsah kolekce Castlevania

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 4. 2019 09:02 2
Reklama

Japonská videoherní společnost Konami funguje už přes 50 let a v rámci oslav svých významných narozenin připomene hráčům některé ze svých klasických titulů. Ty rozdělí do třech kolekcí, mezi které kromě sbírky arkádových klasik a série Contra patří ještě jedna významná značka – Castlevania. A nyní už konečně víme, jaké hry bude přesně obsahovat.

Už před měsícem zveřejnil vydavatel informaci, že se v Castlevania Anniversary Collection objeví hry Castlevania, Castlevania II: Belmont’s Revenge, Castlevania III: Dracula’s Curse a Castlevania IV. Seznam v tu chvíli ještě nebyl kompletní, ale teď už víme, že zmíněnou čtveřici her doplní ještě Castlevania Bloodlines, Kid Dracula, Castlevania the Adventure a Castlevania II: Simon’s Quest.

Tento výčet celkem spolehlivě pokryje ty nejdůležitější tituly z počátku série, která odstartovala už v roce 1986. Samozřejmě až na dvě výjimky. Pokud vám v seznamu chybí díly Rondo of Blood a Symphony of the Night, nedivíme se. Především druhá jmenovaná je mnohými hráči považována za jednu z nejlepších her vůbec a její absence v Castlevania Anniversary Collection může leckoho překvapit.

Důvodem bude zřejmě nedávno vydaná kompilace Castlevania Requiem, díky které si oba tituly můžete už v tuto chvíli zahrát. Jediným omezením je dostupnost pouze na PlayStationu 4, zatímco Castlevania Anniversary Collection si užijí i majitelé PC, Xboxu One a Switche. Kolekce vychází 16. května, a to pouze v digitální podobě za cenu 20 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama