Další DLC pro AC Odyssey se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další DLC pro AC Odyssey se blíží

Další DLC pro AC Odyssey se blíží

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 4. 2019 14:30 4
Reklama

Assassin’s Creed Odyssey pochopitelně patří mezi ty větší hry, u kterých se dá strávit klidně i přes sto hodin. Jenže určitě existují i hráči, jimž ani podobná doba nestačí k tomu, aby se jim z antického Řecka chtělo odcházet. Pro ně si pak vývojáři z Ubisoftu připravili další várku DLC. Tou bude už v pořadí druhý balíček obsahující další tři příběhové epizody a ponese název Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis.

Rozšíření se zaměří na posmrtný život a na místa z řecké mytologie. První z epizod se jmenuje Fields of Elysium a k dispozici bude už 23. dubna. Nabídne zcela novou lokaci s vlastním příběhem, která bude vycházet z řeckého Elysia, což je místo odpočinku hrdinů, kde žijí bez starostí a plni blaženosti. V podstatě jde o takovou řeckou verzi ráje. Pochopitelně také dostaneme nové zbraně, schopnosti a výbavu.

Ve hře budete mít možnost upravovat si už získané schopnosti a dvě zbylé epizody Torment of Hades a Judgment of Atlantis budou dostupné ještě letos v průběhu roku. Teď už nezbývá nic jiného, než si užít oznamovací trailer tohoto nového DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama