Assassin's Creed: Unity je na PC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed: Unity je na PC zdarma

Assassin's Creed: Unity je na PC zdarma

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 4. 2019 15:25 52
Reklama

Asi nikoho neminula tragická událost ohledně katedrály Notre-Dame v Paříži. Historická památka byla značně poškozena v důsledku požáru, o jehož příčinách zatím moc nevíme. Proč ale píšeme o něčem takovém na webu o hrách? Odpověď je jednoduchá, spolu s řadou známých osobností se i francouzská společnost Ubisoft rozhodla přispět na rekonstrukci tohoto historického skvostu.

Firma přispěje částkou 500 000 EUR, ale jestli jste si myslel, že to je vše, musíme vás vyvést z omylu. Kromě toho si hráči na PC mohou po omezenou dobu stáhnout Assassin's Creed: Unity, kde se model této památky nachází. „Chceme dát všem příležitost zažít majestátnost a vznešenost katedrály Notre-Dame tak, jak to nejlépe umíme,“ dodává k tomu Ubisoft.

Hra je dostupná ode dneška až do 25. dubna skrz Uplay, nebo oficiální stránky Ubisoftu. Máte tedy dost času stihnout nabídku využít. Objevily se i zprávy, že se Ubisoft bude možná podílet na rekonstrukci katedrály, konkrétně pomocí nesčetného množství materiálů, které pro účely hry o budově sesbírali. Ovšem žádná z nich se nezakládá na nějakém reálném podkladu, jde pouze a čistě o spekulace. Tím ale nechceme tvrdit, že by se nám snad něco podobného nelíbilo, to spíše naopak.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama