Fallen Order nedostane žádné DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallen Order nedostane žádné DLC

Fallen Order nedostane žádné DLC

David Plecháček

David Plecháček

16. 4. 2019 09:09 5
Reklama

Situace se mění v Electronic Arts každou hodinou. A situací myslíme přízeň hráčů vůči jednotlivým studiím. BioWare nikdo nevěří a o Anthem se bude ještě dlouho vyprávět, ani DICE nepatří mezi miláčky, ať už kvůli poslednímu Battlefieldu, nebo především Battlefrontu... a tak se velice rychle dostal do popředí Respawn. Stačilo k tomu jediné – oznámit ryze singleplayerovou hru.

Star Wars Jedi: Fallen Order se zdá jako zjevení. Jako něco, co snad nepochází od EA. Vždyť novince bude chybět multiplayer, mikrotransakce, nepůjde o hru jako službu a dokonce jí nepohání ani Frostbite! A vedení z rychle nabité popularity budou těžit i nadále. Na Twitteru se například rozpovídal komunitní manažer Jay Ingram, který hráčům potvrdil několik domněnek a zodpověděl na několik otázek.

Ta první se vzhledem k povaze nabízí, totiž jak moc do celého vývoje mluvilo vedení EA? A pramenila hra z jejich hlavy, nebo iniciativa vzešla od Respawnu? Ingram odpověděl to, co všichni vývojáři pracující pod velkým vydavatelem. Ten totiž zpravidla hry nezadává, ale jednotlivá studia přichází návrhy a vedení jim dává jen stopku, anebo zelenou. Fallen Order je tak vize Respawnu.

Jak už několikrát zaznělo, jedná se o vizi, která stojí sama o sobě a je celistvá. Ingram tak potvrdil další věc: Star Wars Jedi tak nebude mít žádné DLC. Jakmile si hru pořídíte, budete jí mít kompletní a o nic nepřijdete. Prioritou je vydat sebevědomý titul, kterému nebude nic chybět. O podrobnostech bychom se měli dozvědět v červnu. Komunitní manažer tak nepřekvapivě potvrdil, že si Fallen Order uzme hlavní slovo na EA Play v rámci E3 v Los Angeles.

Ačkoliv stále platí, že novinka nebude mít mikrotransakce, její Deluxe Edice obsahují kosmetické bonusy. Ingram ale v tomto případě nechtěl být konkrétní, ale definitivně potvrdil, že některé aspekty si budou hráči moci upravovat, ale nad tento rámec nechtěl být konkrétní. Můžeme ale předpokládat, že půjde o volitelné obleky a dost možná i vizuální podobu světelných mečů. Nabízí se i schopnosti Cala, hlavního hrdiny, o nichž Ingram též na Twitteru hovoří. Některé z nich vám totiž umožní dostat se na místa, kam byste se s jinými nedostali. Ale to už je taková třešnička. Star Wars Jedi: Fallen Order vychází 15. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama