Respawn mluví o portu Apexu na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Respawn mluví o portu Apexu na Switch

Respawn mluví o portu Apexu na Switch

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 4. 2019 13:20
Reklama

Fenomén battle royale nás asi jen tak neopustí už jen kvůli tomu, že nejnovější hru tohoto žánru Apex Legends hrají desítky milionu lidí. Ti si jí užívají na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, ale nemalé množství fanoušků zajímá i to, jestli se titul dostane na přenosnou konzoli Nintendo Switch. Zatím ale nemáme zcela pozitivní zprávy.

Ve videu pro server Wired se k tomuto tématu za Respawn Entertainment vyjádřil vedoucí projektu Drew McCoy, který odpovídal na dotazy z Twitteru. Jeden z uživatelů se ho zeptal, jestli se někdy dočkáme Apexu Legends i na Nintendu Switch. „Slyšíme všechny majitele Switche, kteří by si hru chtěli zahrát. Nemohu teď nic slíbit. Pracujeme na spoustě věcí, takže pozorně sledujte, co se děje. Momentálně ale nemáme nic, co bychom mohli oznámit,“ odpověděl Drew McCoy.

Zatím to tedy s portem na Nintendo Switch nevypadá moc růžově, ale není všem dnům konec. Přeci jen Drew McCoy možnost nijak nezavrhl, takže existuje jistá naděje, že v budoucnu bychom se ho přeci jen mohli dočkat. Nezbývá, než doufat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama