CD Projekt RED shání release manažera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt RED shání release manažera

CD Projekt RED shání release manažera

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 4. 2019 09:19
Reklama

CD Projekt RED se stále zdráhá prozradit cokoliv ohledně data vydání hry Cyberpunk 2077. Konkrétní termín je zkrátka velký závazek a studio se chce patrně vyhnout nepříjemnostem s případným odkladem. Možná se zdá, že si na očekávané RPG ještě nějaký čas počkáme. Nová pracovní nabídka však naznačuje, že se vývoj pomalu přesouvá do závěrečné fáze.

Studio totiž shání manažera, který dohlédne na všechny náležitosti spojené s procesem vydávání hry. Popis pozice naznačuje, že by se měl postarat o celosvětovou koordinaci, certifikace produktu u výrobců konzolí, spolupráci s interními a externími týmy. Informace o nově otevřené pozici pochopitelně živí spekulace ohledně aktuální fáze vývoje a data vydání. Dočkáme se příští rok? Nebo snad ještě letos?

Možná se CD Projekt RED osmělí již na letošní E3. Během posledního hovoru s investory se vedení nechalo slyšet, že následující E3 bude pro studio historicky nejdůležitější. Také věří, že Cyberpunk 2077 bude mít silnější odezvu, než na loňské výstavě. A všichni si jistě pamatujeme, že prezentace gameplay záběrů ze hry vybraným jedincům za zavřenými dveřmi patřila mezi nejzásadnější momenty celé akce.

Co silnějšího si připravili na letošní E3? Šuškandou se šíří zvěsti, že by mohlo dojít právě k oznámení data vydání. Nechme se tedy překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama