Mod vám usnadní hraní Sekira
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod vám usnadní hraní Sekira

Mod vám usnadní hraní Sekira

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 4. 2019 13:50 12
Reklama

Hry od FromSoftu jsou známé tím, že jsou až neuvěřitelně těžké a nikomu z hráčů nedarují nic zadarmo. Jednoduše věřte tomu, že budete umírat zas a znovu, pořád dokola. Leckdo by si mohl myslet, že Sekiro: Shadows Die Twice bude, díky několika změnám, ale také kvůli Activisionu, který měl vydání hry na starosti, lehčím titulem. Pokud jste ale Sekiro už zkoušeli, velmi rychle jste zjistili, že tomu tak rozhodně není.

Co když ale nejste zrovna klidné povahy a nedostává se vám ani trpělivosti tyhle hry hrát? K tomu by vám mohl pomoci nový mod, který hráčům usnadní trápení. Jeho hlavní výhodou je možnost zpomalovat, nebo zrychlovat jak sebe, tak i vaše protivníky. To v praxi znamená, že pokud se nemůžete dostat přes některého bosse, máte příležitost ho převálcovat díky neuvěřitelné rychlosti. Snažíte se naučit pohyby protivníků a správně časovat úskoky? Zpomalte si čas, ať si svoje bojové dovednosti řádně natrénujete.

Kromě už zmíněných možností si díky němu můžeme odemknout framerate, nastavit viditelnost, vybrat si z dalších možností v rozlišení, přidává podporu GSYNC a FreeSync a pro masochisty je tu i počítadlo smrtí a zabití. Je pravda, že by se dalo polemizovat o tom, zdali je to mod, nebo normální cheat, ale to už necháme na vás. Jako trénink to asi bude dobré, ale nejsou hry od FromSoftu přeci jen hlavně o tom neskutečném boji o holý život?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama