Red Dead Online dostává další režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online dostává další režim

Red Dead Online dostává další režim

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 4. 2019 10:25 1
Reklama

Předpokládáme, že už neexistuje moc jedinců, kteří by ještě stále nezakončili putování Arthura Morgana a bandy desperátů, jenž se kolem něho pohybuje. Pro většinu tedy nezbývá nic jiného, než se buď poohlédnout po nové hře, nebo se připojit k ostatním v Red Dead Online. Do multiplayeru Rockstar postupně přidává další a další obsah a ani v tomto případě tomu není jinak.

Do hry totiž dorazil PVP režim Up In Smoke, kde je vaším úkolem dopravit výbušniny do tábora protivníků a tím jim jeho část zničit. Vítězem se stává tým, který jako první zneškodní nepřátelský tábor. Kromě toho ale po celý týden platí 30% XP boost na všechny Ability Cards. Do našeho šatníku také přibudou nové kousky v podobě Manteca Hat, Darned Stockings, Benbow Jacket a Winter Shotgun Coat.

Pokud by vám ale ani toto nestačilo, můžete si také vyzkoušet závodní mód Target Races. V něm začínáte pouze s lukem a šípy, ale postupem času si z barelů rozesetých po závodišti můžete sebrat i lepší zbraně. Každým zásahem terče se vašemu koni trošku obnoví výdrž, a jestliže vás někdo z hráčů obtěžuje, doporučujeme ho skopnout ze sedla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama