idSoft přemýšlí nad verzí Rage 2 pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka idSoft přemýšlí nad verzí Rage 2 pro Switch

idSoft přemýšlí nad verzí Rage 2 pro Switch

David Plecháček

David Plecháček

2. 4. 2019 13:26 1
Reklama

Už jsme si na to docela zvykli. Je to již tradičně Bethesda, která nenechává ve štychu Nintendo Switch a zásobuje jej (byť se zpožděním) vlastními velkými hrami. Skyrim nepočítaje, ale na Switchi si můžete zahrát třeba nového Wolfensteina nebo Doom z roku 2016. Můžeme spoléhat na všechny budoucí hry studia?

Ano i ne. Již teď je jisté, že na Switchi vyjdou jak Doom Eternal, tak Wolfenstein Youngblood. Tentokrát ale tato zpráva není o nich, ale o open-world akci Rage 2. Jestli má Switch některých her nedostatek, tak jsou to právě velké tituly z otevřeného světa. Nejvýraznější je bezesporu poslední Zelda, ale z velkých AAA her bychom jich o moc více nenapočítali.

V současné době se nepřidává ani Rage. Jak to tak ale bývá, musíme dodat jedno slovíčko: zatím. Tim Willits, šéf studia idSoftware, jasně říká, že stejně jako další hry studia, i nad Rage 2 se uvažuje: „Inu, přemýšlíme nad tím. Je to ale jen o technologii, klade před nás určitou výzvu,“ říká. Naráží tak na technické limitace Switche, které vzniklo s několika kompromisy, aby bylo zařízení možné vzít i na cesty.

Willits v rámci veletrhu PAX potvrdil, že idSoft vždy sleduje nové platformy a vyhlíží nové osobnosti, s nimiž by mohl pracovat. A Switch, i když je s námi už dva roky, je stále novou platformou. „Takže abych to uzavřel, určitě tuto možnost prozkoumáme, ale žádné detailní plány na port nemáme,“ dodal Willits závěrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama