Hráči Black Ops 4 opět navštíví Alcatraz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči Black Ops 4 opět navštíví Alcatraz

Hráči Black Ops 4 opět navštíví Alcatraz

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 4. 2019 07:45
Reklama

Battle royale režim Blackout z Call of Duty: Black Ops 4 obdrží novou mapu. Studio Treyarch si tentokrát připravilo malou specialitu. Hráči navštíví nechvalně proslulý ostrov v San Franciscu. Alcatraz by měl osvěžit hratelnost battle royale režimu a nabídnout trochu jiný zážitek.

V Black Ops 4 hráči Alcatraz již jednou navštívili v rámci zombie kampaně. Pro battle royale specialisty nabídne bývalé sídlo federální věznice menší prostory, v nichž bude dominovat boj na krátkou vzdálenost. Mělo by jít o alternativu k původní mapě bohaté na otevřená prostranství. Samotný trailer láká na „close quarters battle royale” zážitek.

Menší mapa by mohla hru především výrazně urychlit. Alcatraz ocení hlavně milovníci rychlé akce bez dlouhého čekání. Skrývání v křovinách a vyčkávání, než se soupeři vzájemně pozabíjí, se na malém ostrově asi nevyplatí.

Novinku si už dnes mohou jako první vyzkoušet majitelé konzole PlayStation 4. Hráči na Xbox One a PC se dočkají příští týden. Režim Blackout bude sám o sobě poměrně dlouhou dobu přístupný bez nutnosti zaplatit. Ode dneška až do 30. dubna lze do battle royale akce naskočit zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama