The Outer Worlds v další ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Outer Worlds v další ukázce

The Outer Worlds v další ukázce

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 4. 2019 09:50
Reklama

I když je dnes opět po roce apríl, nic nám nebrání informovat vás o nejnovějších událostech na herní scéně. Co by to bylo za pondělí bez pořádně dlouhého gameplay videa, které vám pomůže zpříjemnit třeba vydatný oběd. Studio Obsidian Entertainment na herní akci PAX East prezentovalo záběry z jejich nového titulu The Outer Worlds.

Ukázka původně nebyla určena pro všechny zvědavce, ale jak už to tak bývá, unikla na internet. Můžeme se tak podívat na oblast Byzantium, kterou prozkoumáváte se svými společníky Felixem a Nyoko. Hlavní hrdina má za úkol se zúčastnit natáčení filmu, ale bohužel v těchto částech hry zatím ještě nejsou dialogy. Video ukazuje i soubojový systém se spoustou modifikovatelných zbraní a to jak palných, tak i těch na boj pěkně tváří v tvář.

I přesto, že je tato novinka zcela vážná, se neubráníme minimálně lehkému úsměvu, protože Obsidianu se náhodou podařilo vymyslet vskutku zajímavý obušek. Ten ze začátku vaše nepřátele zpomaluje, ale posléze díky němu zmrznou. Ptáte se, co je na tom tak strašně unikátního? Vývojáři si všimli podivné chyby, která způsobuje, že tato zbraň mění formu obličejů zasažených. Nakonec se tedy rozhodli bug neopravit a ve hře ho nechat, protože je to skutečně vtipné, o čemž se pochopitelně můžete přesvědčit i vy.

The Outer Worlds zatím vypadají velice nadějně, takže nezbývá, než tomuto v RPG žánru velmi zkušenému týmu popřát hodně štěstí. Podle všeho by měl titul na trh dorazit už letos, ale jak je z videa patrné, na projektu je ještě stále spousta práce, tak doufejme, že vše půjde podle plánu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama