Kompletní verze KC:D opravdu v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kompletní verze KC:D opravdu v květnu

Kompletní verze KC:D opravdu v květnu

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 3. 2019 09:50 13
Reklama

Pražské studio Warhorse prošlo za poslední roky neuvěřitelně strastiplnou cestou, která vyvrcholila komerčně úspěšným vydáním jejich RPG Kingdom Come: Deliverance. Nicméně ani více než rok od tohoto momentu práce neustávají, tým okolo Dana Vávry pumpuje do hry nová DLC, to poslední by mělo spatřit světlo světla 28. května.

UPDATE

Royal edice Kingdom Come: Deliverance byla oficiálně potvrzená, dočkáme se ji opravdu 28. května. Na disku krom původní hry najdeme i tři DLC, to závěrečné bude přibalené ve formě digitálního kódu. 

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Alespoň to tvrdí Amazon, který již stihl zalistovat kompletní edici Kingdom Come pod názvem Royal Edition, jež by měla vyjít právě na konci května. Z toho usuzujeme i onen termín závěrečného DLC, které ponese označení A Woman’s Lot, přičemž by dávalo smysl, aby zkompletovaná verze celého titulu vyšla ve stejný den, kdy se dočkáme posledního dodatečného balíčku. Věříme, že spousta z vás, kteří ještě neměli šanci příběh Jindřicha zkusit, právě čeká na vydání kompletního balíku, tedy základní hry i všech DLC.

Kompletní verze KC:D opravdu v květnu
i Zdroj: Hrej.cz

Pro Kingdom Come: Deliverance vyšla zatím tři příběhová DLC (From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards), již brzy tak pravděpodobně fanoušci dostanou šanci si toto RPG užít bez drtivé většiny chyb, které kazily zážitek při launchi a ještě s pořádnou dávkou dodatečného obsahu navíc. Snad na oficiální potvrzení Royal edice nebudeme muset čekat od Warhorse příliš dlouho. Budete uvažovat o její koupi? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama