Metro Exodus dostává New Game+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus dostává New Game+

Metro Exodus dostává New Game+

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 3. 2019 15:16 2
Reklama

Je to něco lehce přes měsíc, co jsme si konečně mohli vyzkoušet třetí díl série Metro s podtitulem Exodus. Ten nás z potemnělých tunelů metra zavedl do otevřenějších oblastí, ovšem hratelnost se nezměnila, takže se stále jedná o klasickou FPS s prvky stealth, jak je ostatně alespoň pro herní odnož těchto postapokalyptických románů zvykem.

Autoři ale rozhodně nezahálejí a servírují nám první větší update. Ten se jmenuje Ranger Update a jeho asi největší předností bude New Game+, díky němuž si budete moci Metro Exodus projít ještě jednou, ale už s vylepšeným zbraňovým arzenálem. Další novinkou je pak rozmístění kazet s úryvky informací ohledně vývoje, které lze od nynějška v rámci New Game+ po světě najít a dozvědět se tak nějakou tu zajímavost. Tvůrci také ještě přidali další možnosti nastavení citlivosti pro gamepady.

Pro uživatele konzole Xbox One si autoři připravili podporu klávesnice a myši a hráči na PC dostali vylepšenou podporu DLSS a RTX. Samozřejmostí je pak naslouchání komunity, díky jejímuž názoru se týmu podařilo odstranit množství nedostatků a bugů. Pokud jste se ještě nerozhodli, jestli se chce podívat na to, jak vypadá Moskva po jaderné válce, může vám k tomu pomoci naše recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama