Control v dalších gameplay záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Control v dalších gameplay záběrech

Control v dalších gameplay záběrech

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 3. 2019 11:45 4
Reklama

Opět tu máme nějaké ty informace o připraveném Control od finského studia Remedy. Tentokrát nám autoři servírují zbrusu nové gameplay video, ve kterém si pořádně užijeme paranormální schopnosti hlavní hrdinky Jesse Faden. Ta to ve své nové práci rozhodně nemá snadné, takže jí určitě přijdou vhod.

Samozřejmostí je levitace a schopnost telekineze, to abyste se mohli bránit pomocí okolního nábytků, ale třeba i kusů zdiva. Kromě toho si pomocí okolních předmětů budeme moci vytvořit ochranný štít. Nedílnou součástí hry je pak speciální zbraň, kterou bude možné různě upravovat. Ta ponese prostý název Service Weapon a má schopnost se měnit na další typy palných zbraní, jako je brokovnice, obyčejná pistole, nebo třeba odstřelovací puška.

Service Weapon je určitě tím nejzajímavějším prvkem, co hra nabízí, ostatně nemusíme si nic nalhávat, akční pasáže nápadně připomínají poslední počin studia Quantum Break. V něm jsme si sice hráli s časem, ale co se týče celkového vzezření, podobnost nelze zapřít. Jako to celé nakonec dopadne, se dozvíme 27. srpna, kdy by hra měla dorazit na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama